مسابقه: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی غدیر
(اتمام عنوان مسابقه)
(بدون تفاوت)

نسخهٔ ‏۱۰ ژانویهٔ ۲۰۲۲، ساعت ۱۵:۰۲

تبليغ غدير با برگزارى مسابقه[۱]

یكى از گرايش‏ هاى تحقيقى در مورد غدير و از انواع راهكارها و تحقيقاتى كه محققان از طريق آنها در آستان غدير خدمت نموده‏ اند و يا جا دارد كه خدمت نمايند مسابقه غدير است.

طرح مسابقه در مورد غدير نيز چند نوع ممكن است:

الف) مسابقه كتاب و تألیف در موضوع غدير.

ب) مسابقه مقاله ‏نويسى و انشا در سطوح مختلف سنى و اجتماعى و شغلى.

ج) مسابقه نامه ‏نگارى و پيام غدير.

د) مسابقه شعر، چه شعر قديم يا شعر نو و يا نثر زيبا.

هـ) مسابقه آثار هنرى در هر رشته هنرى كه با غدير و صاحب آن اميرالمؤمنين ‏عليه السلام مناسبت داشته باشد و از محدوده شرع خارج نباشد.

در تمام اين موارد با جمع‏آورى آثار شركت‏ كنندگان در مسابقه و انتخاب بهترين‏ ها و اهداى جوايز به مؤلفين و محققين و شاعران و هنرمندان برتر مى ‏توان گنجينه ‏اى درباره غدير جمع ‏آورى نمود، و در همين راستا افكار عمومى را از هر قشر و طبقه ‏اى به سوى غدير رهنمون ساخت.

مسابقه تأليف در كنگره جهانى غدير در لندن[۲]

در سال ۱۴۱۰ هجرى بمناسبت چهاردهمين قرن غدير، كنگره باشكوهى در شهر لندن برگزار شد كه چند روز ادامه داشت و گزارش آن بچاپ رسيد، و بار ديگر عظمت غدير در حد جهانى به نمايش گذاشته شد.

اين كنگره تحت عنوان «مهرجان الإمام على ‏عليه السلام، بمناسبة مرور ۱۴ قرناً على يوم الغدير الأغرّ» طى سه روز ۱۹ / ۲۱ ذى ‏حجة سال ۱۴۱۰ ق -  ۱۳۶۸ ش -  ۱۹۹۰ م در مركز شهر لندن برگزار شد.

اين يادبود چهاردهمين قرن غدير در پنج جهت فعاليت داشت، كه يكى از آنها مسابقه تأليف كتاب بود؛ يک مسابقه عمومى براى تألیف كتاب درباره غدير به چهار زبان عربی، فارسی، اردو و انگلیسی قرار داده شد و جوايز نفيسى براى نفرات اول تا چهارم از هر زبانى در نظر گرفته شد كه در مرحله ابتدايى بيش از سى كتاب براى مسابقه ارائه شد.


براى توضيح بيشتر مراجعه شود به عنوان: کنگره امام علی ‏علیه السلام (لندن).

مسابقه غديرى[۳]

در چند سال اخير، غديريان به غير از فعاليت‏ هاى مكتوب، چندين نمونه فعاليت‏ هاى فرهنگى و تبليغى نيز عرضه نموده ‏اند؛ كه جا دارد اين گونه تلاش ‏ها وسعت بيشترى پيدا كند تا مخاطبان غدير را فراگيرتر و همگانى‏ تر سازد. از جمله برگزارى مسابقات و مجالس غديرى، به خصوص براى کودک و نوجوان است.

تألیف كتاب و تدوين مجموعه‏ هاى تفريحى و سرگرم كننده و يا علمى و پرسش و پاسخ و يا داستان‏ نويسى عاميانه و مجموعه‏ هاى مسابقه ‏اى و پرسش نامه و نظاير آن براى كودكان و نوجوانان است.

پانویس

  1. غدير در آئينه كتاب: ص ۳۷.
  2. اسرار غدير: ص ۳۶۳ - ۳۶۵. چهارده قرن با غدير: ص ۲۲۵ - ۲۳۱.
  3. غدير در آئينه كتاب: ص ۲۰. چهارده قرن با غدير: ص ۱۵۳ - ۱۵۷.