احمد بن حنبل: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی غدیر
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۱: خط ۱:
== روايت حديث غدير<ref>چكيده عبقات الانوار (حديث غدير): ص ۲۲۳. </ref> ==
== روايت حديث غدير<ref>چكيده عبقات الانوار (حديث غدير): ص ۲۲۳. </ref> ==
يكى از علما و بزرگان [[اهل‏ سنت]] كه [[حدیث غدیر]] را نقل كرده احمد بن حنبل است. احمد بن حنبل در ۲ مورد از مسندش و در ۱۰ مورد از كتاب ديگرش «مناقب على بن ابى‏ طالب ‏عليه السلام» به طرق متعدد -  كه بعضى از آنها پيشتر نقل شد -  حديث غدير را در ماجراى غدير و در ماجراى رحبه [[کوفه]] آورده است. احمد بن حنبل از معرفى و شرح حال بى ‏نياز است؛ شأن و وثاقت و بزرگى او نزد [[اهل سنت|اهل ‏تسنّن]] چنان مشهور است كه احتياجى به بيان آن نيست.
يكى از علما و بزرگان [[اهل‏ سنت]] كه [[حدیث غدیر]] را نقل كرده احمد بن حنبل است.
 
احمد بن حنبل در ۲ مورد از مسندش و در ۱۰ مورد از كتاب ديگرش «مناقب على بن ابى‏ طالب ‏عليه السلام» به طرق متعدد -  كه بعضى از آنها پيشتر نقل شد -  حديث غدير را در ماجراى غدير و در ماجراى رحبه [[کوفه]] آورده است.
 
احمد بن حنبل از معرفى و شرح حال بى ‏نياز است؛ شأن و وثاقت و بزرگى او نزد [[اهل سنت|اهل ‏تسنّن]] چنان مشهور است كه احتياجى به بيان آن نيست.


== پانویس ==
== پانویس ==

نسخهٔ ‏۱ ژوئن ۲۰۲۲، ساعت ۱۰:۴۷

روايت حديث غدير[۱]

يكى از علما و بزرگان اهل‏ سنت كه حدیث غدیر را نقل كرده احمد بن حنبل است.

احمد بن حنبل در ۲ مورد از مسندش و در ۱۰ مورد از كتاب ديگرش «مناقب على بن ابى‏ طالب ‏عليه السلام» به طرق متعدد -  كه بعضى از آنها پيشتر نقل شد -  حديث غدير را در ماجراى غدير و در ماجراى رحبه کوفه آورده است.

احمد بن حنبل از معرفى و شرح حال بى ‏نياز است؛ شأن و وثاقت و بزرگى او نزد اهل ‏تسنّن چنان مشهور است كه احتياجى به بيان آن نيست.

پانویس

  1. چكيده عبقات الانوار (حديث غدير): ص ۲۲۳.