نقش غدیر در ترویج فرهنگ اقتصاد مقاومتی: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی غدیر
(صفحه‌ای تازه حاوی «== چکیده مقاله:<ref>محمدصادق فاضل؛ دانش آموخته سطح چهار حوزه علمیه قم بنت الهدی جعفرزاده؛ کارشناس ارشد فقه و حقوق سمانه ذبیح پور؛ دانش آموخته سطح دو حوزه علمیه الزهرا (سلام الله علیها). مائده پوراکبر؛ دانش آموخته سطح دو حوزه علمیه الزهرا (سلام ا...» ایجاد کرد)
 
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۱۰: خط ۱۰:
== منبع ==
== منبع ==
هفتمین اجلاس بین المللی دکترین جهانی دهه غدیر
هفتمین اجلاس بین المللی دکترین جهانی دهه غدیر
== پانویس ==

نسخهٔ ‏۲۲ اوت ۲۰۲۳، ساعت ۱۴:۴۶

چکیده مقاله:[۱]

اقتصاد مقاومتی یکی از مهمترین گونه های اقتصاد اسلامی در سال های اخیرکه مورد توجه ویژه محققان، اساتید و مقام معظم رهبری بوده است که با نام گذاری سال جدید به نام اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل ، این امر ملموس تر گردید. کشور ما در عرصه های اقتصادی و فرهنگی با مشکلات و موانع حادی روبرو است که به نظر می رسد با یک فرهنگ مناسب اقتصادی، می توان موانع را در مسیر پیشرفت نظام مقدس اسلامی برداشت. بنابراین برای حرکت به سمت آرمان های انقلاب اسلامی الگویی بهتر از اقتصاد مقاومتی نخواهیم یافت. پژوهش حاضر به روش تحلیلی، با تکیه بر مبانی نظری و با استفاده از تفاسیر، مراجعه به کتب فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و مقالات علمی پژوهشی و استفاده از بیانات رهبری در پی پاسخ به این است که نقش غدیر در ترویج فرهنگ اقتصاد مقاومتی را بررسی نماید. از یافته های تحقیق حاضر می توان با استفاده از پیام های غدیر به تاثیر گذاری نقش غدیر در ترویج فرهنگ اقتصاد مقاومتی پی برد و به این نتیجه رسید که اگر در جوامع امروزی بتوان از واقعه غدیر و حوادث آن الگو برداری کرد اساس و بنیان این جامعه محکم و استوارمی گردد و می توان اقتصاد مقاومتی همراه با اقتصادی اسلامی داشت. همچنین می توان فرهنگی که برگرفته از واقعه غدیر باشد را ترویج و گسترش داد.

منبع

هفتمین اجلاس بین المللی دکترین جهانی دهه غدیر

پانویس

  1. محمدصادق فاضل؛ دانش آموخته سطح چهار حوزه علمیه قم بنت الهدی جعفرزاده؛ کارشناس ارشد فقه و حقوق سمانه ذبیح پور؛ دانش آموخته سطح دو حوزه علمیه الزهرا (سلام الله علیها). مائده پوراکبر؛ دانش آموخته سطح دو حوزه علمیه الزهرا (سلام الله علیها).