خلاصه نویسی: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی غدیر
(صفحه‌ای تازه حاوی «== <big>تبليغ غدير با خلاصه‏ نويسىِ كتب <ref>غدير در آئينه كتاب: ص ۳۴. چهارده قرن ب...» ایجاد کرد)
 
خط ۶: خط ۶:
<big>خلاصه نمودن آثار بزرگان و كتاب ‏هاى مرجع و تأليفات قديم به چند صورت ديده مى ‏شود:</big>  
<big>خلاصه نمودن آثار بزرگان و كتاب ‏هاى مرجع و تأليفات قديم به چند صورت ديده مى ‏شود:</big>  


<big>تلخيص كتاب‏هاى بزرگ، تلخيص احاديث و قطعه‏ هاى تاريخى. داستان پردازى تلفيقى كه با برداشت از چند متن بدست مى ‏آيد، تدوين چهل حديث‏ ها، انتخاب يک قطعه از كتاب‏ های مؤلفين و نشر جداگانه آن به خاطر اهميت محتواى آن.</big>
<big>تلخيص كتاب ‏هاى بزرگ، تلخيص احاديث و قطعه‏ هاى تاريخى. داستان پردازى تلفيقى كه با برداشت از چند متن بدست مى ‏آيد، تدوين چهل حديث‏ ها، انتخاب يک قطعه از كتاب‏ های مؤلفين و نشر جداگانه آن به خاطر اهميّت محتواى آن.</big>





نسخهٔ ‏۱۱ نوامبر ۲۰۲۱، ساعت ۲۰:۳۳

تبليغ غدير با خلاصه‏ نويسىِ كتب [۱]

يكى از گرايش ‏هاى تحقيقى و موضوعات در مورد غدير و از انواع راهكارها و تحقيقاتى كه محققان از طريق آنها در آستان غدير خدمت نموده‏ اند و يا جا دارد كه خدمت نمايند خلاصه ‏نويسى كتاب‏ هاى غدير است.

از ديگر كارهاى لازم درباره غدير خلاصه نمودن كتاب‏ هاى مهم است. اين روش در واقع نوعى فهرست گويا و مفصل براى كتاب ‏هاى مفصل است و موارد آن در كتاب‏ هاى غدير بسيار به چشم مى‏ خورد.

خلاصه نمودن آثار بزرگان و كتاب ‏هاى مرجع و تأليفات قديم به چند صورت ديده مى ‏شود:

تلخيص كتاب ‏هاى بزرگ، تلخيص احاديث و قطعه‏ هاى تاريخى. داستان پردازى تلفيقى كه با برداشت از چند متن بدست مى ‏آيد، تدوين چهل حديث‏ ها، انتخاب يک قطعه از كتاب‏ های مؤلفين و نشر جداگانه آن به خاطر اهميّت محتواى آن.


پانویس

  1. غدير در آئينه كتاب: ص ۳۴. چهارده قرن با غدير: ص ۱۵۷  - ۱۵۳.