حجّاج بن یوسف (ابن شعر): تفاوت میان نسخه‌ها

از دانشنامه غدیر
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۱: خط ۱:
== '''<big>روايت حديث غدير<ref>چكيده عبقات الانوار (حديث غدير) : ص ۲۲۴.</ref></big>''' ==
== روايت حديث غدير<ref>چكيده عبقات الانوار (حديث غدير) : ص ۲۲۴.</ref>==
<big>يكى از علما و بزرگان اهل‏ سنت كه حديث غدير را نقل كرده حجّاج بن يوسف، ابن‏ شاعر (م ۲۵۹ق) است. در مسند احمد بن حنبل حديث غدير را با اشاره به ماجراى غدير از حجّاج بن يوسف نقل كرده است. سمعانى و ابن‏ حجر <ref>الانساب : «الشاعر» . تقريب التهذيب: ج ۱ ص ۱۵۴.</ref>: او را توثيق و تعريف كرده ‏اند. ابن‏ ابى‏ حاتم، ابوداوود سجستانى و نسايى او را توثيق كرده ‏اند.</big>
يكى از علما و بزرگان اهل‏ سنت كه حديث غدير را نقل كرده حجّاج بن يوسف، ابن‏ شاعر (م ۲۵۹ق) است. در مسند احمد بن حنبل حديث غدير را با اشاره به ماجراى غدير از حجّاج بن يوسف نقل كرده است. سمعانى و ابن‏ حجر <ref>الانساب : «الشاعر» . تقريب التهذيب: ج ۱ ص ۱۵۴.</ref>: او را توثيق و تعريف كرده ‏اند. ابن‏ ابى‏ حاتم، ابوداوود سجستانى و نسايى او را توثيق كرده ‏اند.


 
== پانویس ==
پانویس
[[رده:راوی غدیر]]
[[رده:راوی غدیر]]
[[رده:حدیث غدیر]]
[[رده:حدیث غدیر]]
[[رده:بزرگ اهل تسنن]]
[[رده:بزرگ اهل تسنن]]

نسخهٔ ‏۱۱ آوریل ۲۰۲۲، ساعت ۱۳:۴۳

روايت حديث غدير[۱]

يكى از علما و بزرگان اهل‏ سنت كه حديث غدير را نقل كرده حجّاج بن يوسف، ابن‏ شاعر (م ۲۵۹ق) است. در مسند احمد بن حنبل حديث غدير را با اشاره به ماجراى غدير از حجّاج بن يوسف نقل كرده است. سمعانى و ابن‏ حجر [۲]: او را توثيق و تعريف كرده ‏اند. ابن‏ ابى‏ حاتم، ابوداوود سجستانى و نسايى او را توثيق كرده ‏اند.

پانویس

  1. چكيده عبقات الانوار (حديث غدير) : ص ۲۲۴.
  2. الانساب : «الشاعر» . تقريب التهذيب: ج ۱ ص ۱۵۴.