پاکستان

از ویکی غدیر

غديرِ سال ۱۴۲۳ براى اولين بار برنامه بى‏ سابقه ‏اى را تجربه كرد. افرادى از مليت‏ هاى مختلف جهان فراخوانده شدند، تا در برنامه ‏اى كه گفتمان ملت ‏ها درباره غدير را تداعى مى‏ كرد، احساس خود را از اين واقعه در مقاله‏ اى به تصوير كشند.در اين برنامه ۲۱۴ نفر از ۳۶ كشور جهان با ۲۷ زبان مختلف شركت كردند، كه همه سعى كرده بودند دريافت درونیشان را از واقعه عظيم غدير نشان دهند، و برداشت خود را با ذوق و سليقه ‏اى كه ظرافت اين ماجرا مى‏ طلبد، با زيباترين كلام به رشته قلم درآورند، كه يكى از اين كشورها پاكستان است.

غدير سرمايه بزرگ اسلام و مسلمانان است[۱]

اگر غدير را سرمايه جاودانى اسلام بدانيم و آن را محور اعتقادات و احكام و اخلاق و همه شئون زندگى‏ مان قرار دهيم، شايد توانسته باشيم گوشه‏اى از حق آن را ادا كرده باشيم.

در حقيقت غدير فرقان و جدا كننده بين حق و باطل است. غدير مثل قرآن جاودان است. ما هر چه داريم از غدير است. مكتب و دانشگاه امام صادق عليه ‏السلام از غدير است. افسوس كه در آغاز راه، غدير را در سقيفه مظلوم كردند و عظمت آن را پايمال نمودند و درِ خانه ‏اش را به آتش كشيدند و پهلوى او را شكستند و به جاى احترام به او سيلى زدند؛ و اين همه را به عنوان ضديت با خدا و رسول صلى ‏الله‏ عليه ‏و‏آله انجام دادند. از آن روز ديگر مسلمانان روى خوش نديدند و به غدير هم روى خوش نشان ندادند و ذلت خود را به دست خود رقم زدند. غدير جاودانى، و بركات آن حساب نشدنى است. غدير بيدارى عالم است. غدير اثبات و حدانيت خداوند است. غدير عدل الهى است.غدير شمع پروانگان ولايت است. غدير محور امامت است. غدير سرور قلب مؤمنان است.غدير فرقان است. غدير مثل قرآن جاودان است. غدير اكمال دين است. غديرحكومت حق است. غدير انجام ابلاغ رسالت نبى صلى ‏الله‏ عليه ‏و‏آله است. غدير جانشينى على عليه‏السلام است.غدير ستيز بر عليه باطل است. غدير شكست منافقين است. غدير يأس و نااميدى كفار است.

ما هر چه داريم از غدير است. مكتب و دانشگاه امام صادق عليه‏السلام از غدير است. غدير است كه يوسف زهرا عليهاالسلام منتظر اظهار تام آن است.اما حقيقت غدير را در سقيفه مظلوم كردند و گفتارش را كتمان كردند و پابند ريسمان ظلم نمودند. بلكه غدير را خانه‏نشين كردند، و اموالش را مصادره كردند تا از حيث اقتصادى زمينگير شود، و يارانش را به تيغ كردند و به دار آويختند تا از حيث نبرد مفلوج شود.در راستاى مظلوميت غدير، همين رفتار را اصحاب و امت رسول صلى‏ الله عليه ‏و‏آله با دختر نبوت نمودند. درباره فضيلت و عظمت زهرا عليهاالسلام بارها از رسول اكرم صلى‏ الله‏ عليه ‏و‏آله مطالب عجيبى شنيده بودند كه شاهدش كتب عامه و خاصه است. بضعة الرسول، حديث رضايت زهراعليهاالسلام

فضايل سيده زنان جنت، همه و همه فضايلى است كه از دو لب مبارك پيامبر صلى‏ الله‏ عليه ‏و‏آله صادر شده است. حتى بايد گفت: قرآن نيز مدح خوان زهرا عليهاالسلام است.

اما همين اصحاب و امت، آن همه احاديث رسول اكرم صلى‏ الله‏ عليه‏ و‏آله را كه در شأن على وفاطمه عليهماالسلام بود كتمان كردند، و عظمت زهرا عليهاالسلام را پايمال نمودند و درِ خانه او را به آتش كشيدند و پهلوى او را شكستند و به جاى احترام به او سيلى زدند؛ و اين همه را به عنوان ضديت با غدير انجام دادند.اى كاش در تاريخ بشريت مسلمانان در هر زمانى، پيغام غدير را با كمال حسن نيت بيان مى‏نمودند، و عينك تعصب و عداوت را كنار گذاشته درباره اين مسئله فكرمى‏ كردند، و از آن پيروى مى‏نمودند و به آن عمل

مى كردند. اگر اين طور عمل مى‏ كردند ما مسلمانان هرگز خوار و ذليل نمى‏شديم، و مسلمانان نظام عدل الهى را درسراسر جهان پياده مى‏ كردند، همانگونه كه حضرت مهدى عليه‏السلام نظام عدل را به تمام معنى پياده خواهد كرد.

منبع

غدير در احساس ملت‏ ها: ص ۸ - ۵ .

دانشنامه غدیر،جلد ۵،صفحه ۲۷۱.

پانویس

  1. محمد موسى.