غدیر، مضمون تعالی بخش برای بشریت (به خصوص جوانان)

از ویکی غدیر
نسخهٔ تاریخ ‏۲۲ اوت ۲۰۲۳، ساعت ۱۴:۴۸ توسط Modir (بحث | مشارکت‌ها) (صفحه‌ای تازه حاوی «== چکیده مقاله:<ref>مجید حیدری فر؛ استادیار دانشگاه معارف اسلامی قم. روح اله مقدسی؛ کارشناسی ارشد دانشگاه معارف اسلامی قم.</ref> == مکتب انبیا ، مکتب انسان سازی و تعالی بشریت است. برای تداوم این مضمون، پیامبرصلی الله علیه و آله در خطبه غدیر امامت پیش...» ایجاد کرد)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)

چکیده مقاله:[۱]

مکتب انبیا ، مکتب انسان سازی و تعالی بشریت است. برای تداوم این مضمون، پیامبرصلی الله علیه و آله در خطبه غدیر امامت پیشوایان معصوم را به فرمان خدا ابلاغ کرد ؛ تا برای هر زمان الگوی کاملی به منظور راه بری انسان ها وجود داشته باشد.

ضرورت وجود همواره یک مربی آسمانی و جایگاه رفیع آن در این خطبه ، زمانی برای ما آشکارتر می گردد که در سراسر این خطبه بر صفات و ارزش های والائی تکیه شده ،که در شخصیت این الگوهای الاهی وجود دارد. مربیانی که به راستی هدفی جز رشد و تعالی انسان ها را جستجو نمی کنند ؛ به علاوه براساس اصل مسوولیت همگانی در نظام تربیتی اسلام ، امر به معروف و نهی از منکر پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله به تمامی دریافت کنندگان این پیام ، از پیروان خود تا روز قیامت مسوولیت داده تا این پیام تعالی بخش را به دیگران به ویژه جوانان خود برسانند. بدین ترتیب این وظیفه بر عهده ما و جامعه ما نیز هست که با یاری خدا ، غدیر را به خوبی بشناسیم و به نسل های آینده منتقل کنیم ، باشد که بتوانیم به سفارش پیامبر عمل کنیم.

منبع

هفتمین اجلاس بین المللی دکترین جهانی دهه غدیر.

پانویس

  1. مجید حیدری فر؛ استادیار دانشگاه معارف اسلامی قم. روح اله مقدسی؛ کارشناسی ارشد دانشگاه معارف اسلامی قم.