ماهواره

از ویکی غدیر
نسخهٔ تاریخ ‏۸ دسامبر ۲۰۲۱، ساعت ۱۳:۴۸ توسط Modir (بحث | مشارکت‌ها) (صفحه‌ای تازه حاوی «== تبليغ غدير در رسانه<ref>سخنرانى استثنائى غدير: ص ۱۰۷، ۱۱۲.</ref> == عظمت غدیر ا...» ایجاد کرد)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)

تبليغ غدير در رسانه[۱]

عظمت غدیر اقتضا مى ‏كند به بلنداى آن برنامه ‏ريزى داشته باشيم، و گمان نكنيم پيامى با آن عظمت را در گونه‏ هاى كم ابهت تبليغ مى‏ توان جلوه ‏گر ساخت. احترام به مقام با عظمت غدير به ما فرمان مى‏دهد كه آن را در جذاب‏ترين و ارزشمندترين گونه‏ هاى رسانه ‏اى جلوه ‏گر سازيم، و هر گونه تبليغى در رابطه با غدير را لايق شأن آن و به عظمت ساحت مقدس اولين مبلِّغ آن يعنى پيامبر اكرم ‏صلى الله عليه وآله به انجام رسانيم.

يكى از اين راهكارهاى تبليغ غدير استفاده از دنياى رسانه‏ هاى عمومى است:

اگر به مجموعه راهكارها و موارد تبليغ غدير، دنياى رسانه ‏ها را كه با مخاطبين ناپيدا در ارتباط هستند اضافه كنيم درمى ‏يابيم آنچه در غدير با صد و بيست هزار مخاطب ابلاغ شد، امروزه با عدد ميلياردى مخاطبين امكان پذير است.

راديو، تلويزيون و تيزِرهاى تلويزيونى، شبكه‏ هاى ماهواره ‏اى، سايت‏ هاى اينترنتى و ساختار آنها، شبكه ‏هاى ويدئويى و لوح فشرده ابزارهايى هستند كه از طريق آنها به راحتى مى‏ توان پيام آن روز بزرگ را تبليغ كرد. اگر تعدد زبان‏ها را در اين رسانه ‏ها و سهولت كار ترجمه را در نظر بگيريم -  كه در دنياى امروز به آسانى انجام مى‏ پذيرد -  متوجه هزاران بلندگو مى‏ شويم كه غدير مى ‏تواند از طريق آنها منتشر گردد، و حقاً آن پيام بزرگ لايق تبليغى بدين وسعت است.

  1. سخنرانى استثنائى غدير: ص ۱۰۷، ۱۱۲.