حسن بن سفیان (ابوالعباس): تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی غدیر
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۱: خط ۱:
== روايت حديث غدير<ref>چكيده عبقات الانوار (حديث غدير) : ص ۲۴۵</ref>==
== روايت حديث غدير<ref>چكيده عبقات الانوار (حديث غدير) : ص ۲۴۵</ref>==
يكى از علما و بزرگان اهل ‏سنت كه حديث غدير را نقل كرده حسن بن سفيان، ابوالعباس (م ۳۰۳ ق) است. ابن ‏كثير حديث غدير را با اشاره به ماجراى غدير در تاريخش از حسن بن سفيان نقل كرده است.<ref>تاريخ ابن‏ كثير: ج ۵ ص ۲۰۹. </ref>سمعانى و ذهبى و سيوطى<ref>الانساب: البالوزى. همچنين ر.ك: النَسَوى. العِبَر فى خبر من غَبَر: حوادث سال ۳۰۳. طبقات الحفّاظ: ص ۳۰۵. </ref>او را توثيق كرده و فقه و دقت و فهم او را ستوده ‏اند. فقه را از ابوثَور ابراهيم بن خالد كلبى آموخت.
يكى از علما و بزرگان [[اهل ‏سنت]] كه [[حدیث غدیر]] را نقل كرده حسن بن سفيان، ابوالعباس (م ۳۰۳ ق) است. [[ابن ‏کثیر]] حديث غدير را با اشاره به ماجراى غدير در تاريخش از حسن بن سفيان نقل كرده است.<ref>تاريخ ابن‏ كثير: ج ۵ ص ۲۰۹. </ref>سمعانى و ذهبى و سيوطى<ref>الانساب: البالوزى. همچنين ر.ك: النَسَوى. العِبَر فى خبر من غَبَر: حوادث سال ۳۰۳. طبقات الحفّاظ: ص ۳۰۵. </ref>او را توثيق كرده و فقه و دقت و فهم او را ستوده ‏اند. فقه را از ابوثَور ابراهيم بن خالد كلبى آموخت.


== پانویس ==
== پانویس ==
[[رده:حدیث غدیر]]
[[رده:حدیث غدیر]]

نسخهٔ ‏۳ دسامبر ۲۰۲۲، ساعت ۱۱:۳۰

روايت حديث غدير[۱]

يكى از علما و بزرگان اهل ‏سنت كه حدیث غدیر را نقل كرده حسن بن سفيان، ابوالعباس (م ۳۰۳ ق) است. ابن ‏کثیر حديث غدير را با اشاره به ماجراى غدير در تاريخش از حسن بن سفيان نقل كرده است.[۲]سمعانى و ذهبى و سيوطى[۳]او را توثيق كرده و فقه و دقت و فهم او را ستوده ‏اند. فقه را از ابوثَور ابراهيم بن خالد كلبى آموخت.

پانویس

  1. چكيده عبقات الانوار (حديث غدير) : ص ۲۴۵
  2. تاريخ ابن‏ كثير: ج ۵ ص ۲۰۹.
  3. الانساب: البالوزى. همچنين ر.ك: النَسَوى. العِبَر فى خبر من غَبَر: حوادث سال ۳۰۳. طبقات الحفّاظ: ص ۳۰۵.