ماهواره: تفاوت میان نسخهها
بدون خلاصۀ ویرایش |
نسخهٔ ۳۱ ژانویهٔ ۲۰۲۲، ساعت ۱۰:۳۹
تبليغ غدير در رسانه[۱]
عظمت غدیر اقتضا مى كند به بلنداى آن برنامه ريزى داشته باشيم، و گمان نكنيم پيامى با آن عظمت را در گونه هاى كم ابهت تبليغ مى توان جلوه گر ساخت. احترام به مقام با عظمت غدير به ما فرمان مى دهد كه آن را در جذاب ترين و ارزشمندترين گونه هاى رسانه اى جلوه گر سازيم، و هر گونه تبليغى در رابطه با غدير را لايق شأن آن و به عظمت ساحت مقدس اولين مبلِّغ آن يعنى پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله به انجام رسانيم.
يكى از اين راهكارهاى تبليغ غدير استفاده از دنياى رسانه هاى عمومى است:
اگر به مجموعه راهكارها و موارد تبليغ غدير، دنياى رسانه ها را كه با مخاطبين ناپيدا در ارتباط هستند اضافه كنيم درمى يابيم آنچه در غدير با صد و بيست هزار مخاطب ابلاغ شد، امروزه با عدد ميلياردى مخاطبين امكان پذير است.
راديو، تلويزيون و تيزِرهاى تلويزيونى، شبكه هاى ماهواره اى، سايت هاى اينترنتى و ساختار آنها، شبكه هاى ويدئويى و لوح فشرده ابزارهايى هستند كه از طريق آنها به راحتى مى توان پيام آن روز بزرگ را تبليغ كرد. اگر تعدد زبانها را در اين رسانه ها و سهولت كار ترجمه را در نظر بگيريم - كه در دنياى امروز به آسانى انجام مى پذيرد - متوجه هزاران بلندگو مى شويم كه غدير مى تواند از طريق آنها منتشر گردد، و حقاً آن پيام بزرگ لايق تبليغى بدين وسعت است.
پانویس
- ↑ سخنرانى استثنائى غدير: ص ۱۰۷، ۱۱۲.