عاملین شیطان در غدیر

از ویکی غدیر
نسخهٔ تاریخ ‏۲۹ مهٔ ۲۰۲۲، ساعت ۱۱:۳۰ توسط Modir (بحث | مشارکت‌ها) (صفحه‌ای تازه حاوی «عاملين شيطان در غدير××× 2 اسرار غدير: ص 69 68 . ×××   افشاى عكس‏العمل‏ها و اقدا...» ایجاد کرد)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)

عاملين شيطان در غدير××× 2 اسرار غدير: ص 69 68 . ×××

  افشاى عكس‏العمل‏ها و اقدامات شياطين ابليسى و شياطين انسى، از مهم‏ترين بخش‏هاى موضوع غدير به شمار مى‏آيد، زيرا در سايه آن به آسانى مى‏توان دريافت كه آنچه پس از شهادت پيامبرصلى الله عليه وآله به وقوع پيوست و آن طور كه مردم زحماتِ يك عمر آن حضرت و آن خطابه عظيم در غدير را ناديده گرفته و به فراموشى سپردند، هرگز بدون پايه‏ريزى و برنامه‏هاى قبلى انجام نگرفته بود و شياطين و منافقين آخرين تلاش‏هاى خود را در اين زمينه انجام داده بودند.


در غدير، هم ابليس و گروهش عزا گرفته بودند، و هم منافقين در هاله‏اى از يأس و نااميدى به سر مى‏بردند، و توطئه‏هاى خود را نقش بر آب مى‏ديدند.


ابليس و دار و دسته‏اش - اين دشمنان سخت‏كوش انسان -  »غدير« را هولناك‏ترين مقطع براى خود مى‏دانستند. آنان مى‏ترسيدند كه پس از غدير راه گمراهىِ انسان‏ها بسته شود. به همين جهت در آن روز، بسيار محزون بوده و فريادشان بلند بود.


به همين خاطر هم شيطان و شياطينش در فكر راهى تازه براى گمراهى امت و به جهنم كشاندن مسلمين بودند، و هم كافرانِ به ظاهر مسلمان چاره‏اى براى بازگشت و عقب گرد به دوران جاهليت واحياى دوباره كفر و شرك و الحاد جستجو مى‏كردند.


آنچه در اين قسمت از تاريخ تكان دهنده است اينكه در غدير، شياطين دل به منافقين بسته بودند و چشم به دست آنان و نقشه‏هايشان داشتند و خود را از هر جهت مستأصل مى‏ديدند. اين منافقانِ مشرك و كافر بودند كه روى شيطان و شيطانيان را سفيد كردند، و به فرزندان خَلَف خود كه دستِ كمى از آنها نداشتند درسِ مقابله با وحى و نبوت و دستگاه الهى را دادند، و چنان نقشه‏اى پياده كردند كه نه فقط خود به مقاصد شومشان رسيدند، بلكه تا آخر روزگار اكثريتى از مسلمين را از راه و صراط مستقيم دوازده جانشين بر حقِّ پيامبرشان منحرف كردند و چهره خلافت اسلامى  را هم نزد جهانيان مشوَّه ساختند.


در واقع شياطين انسى به فرياد ابليس و گروهش رسيدند و در همان غدير وعده‏هايى به او دادند و نقشه‏هايى كشيدند و توطئه‏هايى نمودند كه آن حزن و اندوه و فريادهاى شيطان يكباره تبديل به خوشحالى و سرور گرديد.


هنگامى كه پس از شهادت پيامبرصلى الله عليه وآله اجراى دقيق آن نقشه‏ها را در سقيفه ديدند سر از پا نمى‏شناختند، و ابليس )بزرگِ شياطين( در آن روز تاجگذارى كرد و دستور شادى و سرور رسمى به گروهش داد.