پرش به محتوا

عبدالحسین امینی: تفاوت میان نسخه‌ها

بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۳۲: خط ۳۲:


== فعالیت های فرهنگی و اجتماعی ==
== فعالیت های فرهنگی و اجتماعی ==
[[عبدالحسین امینی]] در ۳ جمادی الاولی سال ۱۳۷۳ق، مکتبة الامام امیرالمؤمنین العامة (کتابخانه عمومی امام امیرالمومنین) را در [[نجف]] در منطقه الحویش تأسیس کرد که پس از ۲ سال و اندی در [[عید غدیر]] سال ۱۳۷۶ق افتتاح شد. معماری این کتابخانه به سبک اسلامی و عربی است. علامه امینی بنای اولیه را در زمینی به وسعت ۲۶۰ مترمربع بنیان نهاد که از فردی به‌نام سید حمزه بحر خریده بود. او سپس برای گسترش‌دادن ساختمان به مجموعه‌ای از کتابخانه، انتشارات، چاپخانه، نهاد خیریه، پژوهشگاه اسلامی، انجمن فرهنگی و مدرسه علمیه، زمینی دیگر را خریداری کرد و مساحت کتابخانه را به ۱۷۵۰ مترمربع رساند.
[[عبدالحسین امینی]] در ۳ جمادی الاولی سال ۱۳۷۳ق، مکتبة الامام امیرالمؤمنین العامة (کتابخانه عمومی امام امیرالمومنین) را در [[نجف]] در منطقه الحویش تأسیس کرد که پس از ۲ سال و اندی در عید غدیر سال ۱۳۷۶ق افتتاح شد. معماری این کتابخانه به سبک اسلامی و عربی است. علامه امینی بنای اولیه را در زمینی به وسعت ۲۶۰ مترمربع بنیان نهاد که از فردی به‌نام سید حمزه بحر خریده بود. او سپس برای گسترش‌دادن ساختمان به مجموعه‌ای از کتابخانه، انتشارات، چاپخانه، نهاد خیریه، پژوهشگاه اسلامی، انجمن فرهنگی و مدرسه علمیه، زمینی دیگر را خریداری کرد و مساحت کتابخانه را به ۱۷۵۰ مترمربع رساند.


تعداد کتاب‌های این کتابخانه در سال ۱۳۹۶ق حدود ۴۲ هزار جلد بوده است. از این شمار، حدود ۴ هزار نسخه خطی، ۴۰۰ نسخه عکسی، و ۷۵۰ نسخه فیلم بوده است. فهرست کتاب‌های خطی، در ۴ جلد و فهرست کتاب‌های عکسی در ۳ جلد نگاشته شده است.
تعداد کتاب‌های این کتابخانه در سال ۱۳۹۶ق حدود ۴۲ هزار جلد بوده است.<ref>طبق تاریخ نگارش کتاب «حماسه غدیر» در مقدمه، ص۱۶.</ref>


== آثار ==
== آثار ==