جشن غدير در زمان اميرالمؤمنين عليه السلام: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی غدیر
(صفحه‌ای تازه حاوی « ==جشن غدير در زمان اميرالمؤمنين‏ عليه السلام <ref>اسرار غدير: ص ۳۶۵  - ۳۶۳. چهار...» ایجاد کرد)
 
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(۵ نسخهٔ میانیِ ایجادشده توسط همین کاربر نشان داده نشد)
خط ۱: خط ۱:


==جشن غدير در زمان اميرالمؤمنين‏ عليه السلام <ref>اسرار غدير: ص ۳۶۵  - ۳۶۳. چهارده قرن با غدير: ص ۲۳۱  - ۲۲۵.</ref>==
==جشن غدير در زمان اميرالمؤمنين‏ عليه السلام<ref>اسرار غدير: ص ۳۶۳ - ۳۶۵. چهارده قرن با غدير: ص ۲۲۵ - ۲۳۱.</ref>==
جشن‏ هاى سراسرى غدير كه هر ساله در سالروز عيد غدير خم در هجدهم ذى حجه برگزار مى‏ شود از شاخص ‏ترين آئينه ‏اى يادبود غدير است و تأثير اجتماعى آن در حفظ محتواى غدير در اذهان عموم مردم فوق‏ العاده است.
جشن‏ هاى سراسرى غدير كه هر ساله در سالروز [[عید غدیر|عید غدیر خم]] در هجدهم ذى حجه برگزار مى‏ شود از شاخص ‏ترين آئينه ‏اى يادبود غدير است و تأثير اجتماعى آن در حفظ محتواى غدير در اذهان عموم مردم فوق‏ العاده است.


بعد از جشن اصلى غدير در واقعه و صحراى غدير، بيست و پنج سال غدير پشت درِ خانه آتش زده على و فاطمه ‏عليهما السلام گريست، تا روزى كه صاحب غدير قدرت را به دست گرفت و اولين جشن غدير با حضور او در كوفه انجام شد. روز جمعه مصادف با عيد غدير بود و اميرالمؤمنين‏ عليه السلام در خطبه نماز بيانات مفصلى در عظمت غدير بيان كردند، و سپس همه مردم به اتفاق حضرت براى مراسم اطعام مخصوص غدير به منزل امام حسن مجتبى‏ عليه السلام رفتند. <ref>عوالم العلوم: ج ۳  / ۱۵ ص ۲۰۹.</ref>
بعد از جشن اصلى غدير در واقعه و صحراى غدير، بيست و پنج سال غدير پشت درِ خانه آتش زده على و [[حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها|فاطمه ‏علیهما السلام]] گريست، تا روزى كه [[امیرالمؤمنین علی علیه السلام|صاحب غدیر]] قدرت را به دست گرفت و اولين [[جشن غدیر در طول تاریخ|جشن غدیر]] با حضور او در [[کوفه]] انجام شد.  
 
روز جمعه مصادف با عيد غدير بود و اميرالمؤمنين‏ عليه السلام در خطبه [[نماز جماعت در صحرای غدیر|نماز]] بيانات مفصلى در [[عظمت]] غدير بيان كردند، و سپس همه مردم به اتفاق حضرت براى مراسم [[اطعام]] مخصوص غدير به منزل [[امام حسن مجتبی‏ علیه السلام]] رفتند.  
 
== پانویس ==
<references />
[[رده:آداب غدیر]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۲۱ سپتامبر ۲۰۲۳، ساعت ۱۰:۵۷

جشن غدير در زمان اميرالمؤمنين‏ عليه السلام[۱]

جشن‏ هاى سراسرى غدير كه هر ساله در سالروز عید غدیر خم در هجدهم ذى حجه برگزار مى‏ شود از شاخص ‏ترين آئينه ‏اى يادبود غدير است و تأثير اجتماعى آن در حفظ محتواى غدير در اذهان عموم مردم فوق‏ العاده است.

بعد از جشن اصلى غدير در واقعه و صحراى غدير، بيست و پنج سال غدير پشت درِ خانه آتش زده على و فاطمه ‏علیهما السلام گريست، تا روزى كه صاحب غدیر قدرت را به دست گرفت و اولين جشن غدیر با حضور او در کوفه انجام شد.

روز جمعه مصادف با عيد غدير بود و اميرالمؤمنين‏ عليه السلام در خطبه نماز بيانات مفصلى در عظمت غدير بيان كردند، و سپس همه مردم به اتفاق حضرت براى مراسم اطعام مخصوص غدير به منزل امام حسن مجتبی‏ علیه السلام رفتند.

پانویس

  1. اسرار غدير: ص ۳۶۳ - ۳۶۵. چهارده قرن با غدير: ص ۲۲۵ - ۲۳۱.