پرش به محتوا

غدیرستان: تفاوت میان نسخه‌ها

۵۱ بایت اضافه‌شده ،  ‏۱۲ ژوئیهٔ ۲۰۲۳
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۱۴۹: خط ۱۴۹:


===    بنيان گذاران غديرستان ===
===    بنيان گذاران غديرستان ===
همت بلند و يارى همه جانبه و تشويق روحانى از سوى 3 تن از اثر گذارترين پيشكسوتان تبليغ غدير، ما را در تأسيس و بقاء و استمرار مجموعه غديرستان پشتيبانى نموده است. جا دارد در اينجا يادشان را زنده بداريم، تا تلاش بى‏ شائبه و زحمات بى‏دريغشان را در روزهايى كه كمتر كسى در اين راه قدم گذاشته بود، گرامى داشته باشيم:
همت بلند و يارى همه جانبه و تشويق روحانى از سوى سه تن از اثر گذارترين پيشكسوتان تبليغ غدير، ما را در تأسيس و بقاء و استمرار مجموعه غديرستان پشتيبانى نموده است. جا دارد در اينجا يادشان را زنده بداريم، تا تلاش بى‏ شائبه و زحمات بى ‏دريغشان را در روزهايى كه كمتر كسى در اين راه قدم گذاشته بود، گرامى داشته باشيم:


====    حجت الاسلام و المسلمين حاج شيخ محمد باقر شريفى ‏رحمه الله ====
====    حجت الاسلام و المسلمين حاج شيخ محمد باقر شريفى ‏رحمه الله ====
مرحوم پدرم حجت الاسلام و المسلمين حاج شيخ محمد باقر شريفى‏رحمه الله استاد و پدر دلسوزم، با عمرى خدمت گزارى و اهتمام به برگزارى جلسات ويژه غدير، بهترين الگو و مشوّق براى من بودند. تكريم اين عيد با عظمت توسط ايشان به خصوص اطعام روز غدير در منزل شخصى خويش، خاطره‏هاى اثر گذار و فراموش نشدنى در قلب من به يادگار گذاشته؛ و دعاى خير آن بزرگمرد بعد از رحلتشان باعث تقويت عملكرد اين جانب شده است. ايشان در روز شهادت حضرت زهراعليها السلام سال 1426 ق ، 1384 ش نداى حق را لبيك گفته و در جوار امام زاده ابوالعباس خوراسگان اصفهان مدفون گرديد.
مرحوم پدرم حجت الاسلام و المسلمين حاج شيخ محمد باقر شريفى‏ رحمه الله استاد و پدر دلسوزم، با عمرى خدمت گزارى و اهتمام به برگزارى جلسات ويژه غدير، بهترين الگو و مشوّق براى من بودند. تكريم اين عيد با عظمت توسط ايشان به خصوص اطعام روز غدير در منزل شخصى خويش، خاطره‏ هاى اثر گذار و فراموش نشدنى در قلب من به يادگار گذاشته؛ و دعاى خير آن بزرگ مرد بعد از رحلتشان باعث تقويت عملكرد اين جانب شده است. ايشان در روز شهادت حضرت زهراعليها السلام سال۱۴۲۶ ق ،۱۳۸۴ ش نداى حق را لبيک گفته و در جوار امام زاده ابوالعباس خوراسگان اصفهان مدفون گرديد.


====    آيت اللَّه حاج سيد حسن فقيه امامى‏رحمه الله ====
====    آيت اللَّه حاج سيد حسن فقيه امامى ‏رحمه الله ====
مرحوم آيت اللَّه حاج سيد حسن فقيه امامى‏رحمه الله، پرچم‏دار و مدافع حريم امامت و ولايت و مؤسس چند مدرسه علميه در اصفهان، پشتيبان و راهگشاى امور غديرستان بوده و از هيچ كمكى دريغ درباره آن ننمودند.
مرحوم آيت اللَّه حاج سيد حسن فقيه امامى ‏رحمه الله، پرچم‏دار و مدافع حريم امامت و ولايت و مؤسس چند مدرسه علميه در اصفهان، پشتيبان و راهگشاى امور غديرستان بوده و از هيچ كمكى درباره آن دريغ  ننمودند.


ايشان در حياتشان جزء مؤسسين و رئيس هيأت امناى غديرستان بودند، و به جز غديرستان به عنوان زعيم و استاد حوزه علميه اصفهان ده‏ها مؤسسه علمى و خيريه بنياد نهادند.
ايشان در حياتشان جزء مؤسسين و رئيس هيأت امناى غديرستان بودند، و به جز غديرستان به عنوان زعيم و استاد حوزه علميه اصفهان ده ‏ها مؤسسه علمى و خيريه بنياد نهادند.


اين بزرگمردِ مدافع حريم ولايت با تربيت شاگردان فرهيخته، سهم بزرگى در ترويج و نشر معارف حقه تشيع در اصفهان داشتند. ايشان با احداث مدارس علميه علاوه بر برگزارى جشن غدير در اين مكان‏ها، شاگردان خويش را با اعتقادى راسخ درباره غدير تربيت مى‏نمودند.
اين بزرگمردِ مدافع حريم ولايت با تربيت شاگردان فرهيخته، سهم بزرگى در ترويج و نشر معارف حقه تشيع در اصفهان داشتند. ايشان با احداث مدارس علميه علاوه بر برگزارى جشن غدير در اين مكان‏ها، شاگردان خويش را با اعتقادى راسخ درباره غدير تربيت مى‏ نمودند.


در روزگارى كه جشن‏هاى عمومى غدير در اصفهان رونق نداشت، ايشان جشن بزرگى در مدرسه علميه »الغدير« پايه گذارى كردند. در سال 1388 ش فرمودند: امروزه ترويج غدير باعث برگزارى جشن‏هاى مختلفى در شهر اصفهان شده، اما حدود پنجاه سال قبل كه در اصفهان در مدرسه علميه الغدير جشن غدير را برگزار نمودم، كمتر جايى در اصفهان اين گونه مراسم جشن غدير برگزار مى‏شد.
در روزگارى كه جشن‏ هاى عمومى غدير در اصفهان رونق نداشت، ايشان جشن بزرگى در مدرسه علميه «الغدير» پايه گذارى كردند. در سال ۱۳۸۸ ش فرمودند: امروزه ترويج غدير باعث برگزارى جشن‏ هاى مختلفى در شهر اصفهان شده، اما حدود پنجاه سال قبل كه در اصفهان در مدرسه علميه الغدير جشن غدير را برگزار نمودم، كمتر جايى در اصفهان اين گونه مراسم جشن غدير برگزار مى‏ شد.


در يكى از مراسم باشكوه استقبال از غدير در سال 1388 ش با اينكه حال ايشان مساعد نبود حدود چهار ساعت در آن مجلس حضور داشتند و فرمودند: «بنده براى غدير با سر مى ‏آيم»! كنايه از اينكه هر چه دارم فداى غدير و با تمام وجود براى غدير آماده‏ام. ايشان تأكيد زيادى در جهت ترويج خطبه غدير و شرح آن داشتند.
در يكى از مراسم باشكوه استقبال از غدير در سال ۱۳۸۸ ش با اينكه حال ايشان مساعد نبود حدود چهار ساعت در آن مجلس حضور داشتند و فرمودند: «بنده براى غدير با سر مى ‏آيم»! كنايه از اينكه هر چه دارم فداى غدير و با تمام وجود براى غدير آماد ه ‏ام. ايشان تأكيد زيادى در جهت ترويج خطبه غدير و شرح آن داشتند.


اين مرد بزرگ پس از عمرى خدمت خالصانه در سال 1432 ق ، 1389 ش رحلت نمودند و پيكر ايشان به روى دستان مردم ولايتمدار اصفهان با طى مسافت بيست كيلومترى تشييع و در جوار امام زاده ابوالعباس خوراسگان اصفهان مدفون گرديد.
اين مرد بزرگ پس از عمرى خدمت خالصانه در سال۱۴۳۲ ق ، ۱۳۸۹ ش رحلت نمودند و پيكر ايشان به روى دستان مردم ولايتمدار اصفهان با طى مسافت بيست كيلومترى تشييع و در جوار امام زاده ابوالعباس خوراسگان اصفهان مدفون گرديدند.


====    استاد حاج محمد رضا فريدونى‏ رحمه الله ====
====    استاد حاج محمد رضا فريدونى‏ رحمه الله ====
استاد مباحث امامت مرحوم حاج محمد رضا فريدونى% از جمله افراد خدوم براى اميرالمؤمنين ‏عليه السلام بودند، و در تشكيل مدرسه تخصصى غديرستان سهم به سزايى داشتند.
استاد مباحث امامت مرحوم حاج محمد رضا فريدونى از جمله افراد خدوم براى اميرالمؤمنين ‏عليه السلام بودند، و در تشكيل مدرسه تخصصى غديرستان سهم به سزايى داشتند.


ايشان حدود چهل سال از عمر خويش را صرف معارف قرآنى نمودند، و در مدرسه تخصصى غديرستان، با ارائه مباحث قرآنى و تربيت شاگردانى در باب امامت خدمت بزرگى به غدير نمودند. ايشان تا آخرين ماه‏هاى عمر به تدريس اين مباحث ادامه دادند؛ و هميشه با تبليغ ولايت و بيزارى از دشمنان اميرالمؤمنين‏عليه السلام ريشه‏هاى اعتقادى را در وجود شاگردانشان تقويت مى‏نمودند.
ايشان حدود چهل سال از عمر خويش را صرف معارف قرآنى نمودند، و در مدرسه تخصصى غديرستان، با ارائه مباحث قرآنى و تربيت شاگردانى در باب امامت خدمت بزرگى به غدير نمودند. ايشان تا آخرين ماه‏ هاى عمر به تدريس اين مباحث ادامه دادند؛ و هميشه با تبليغ ولايت و بيزارى از دشمنان اميرالمؤمنين ‏عليه السلام ريشه هاى اعتقادى را در وجود شاگردانشان تقويت مى ‏نمودند.


اين مرد سختكوش پس از عمرى خدمت به ثَقلين در سال 1435 ق ، 1395 ش از دنيا رفتند، و پيكر ايشان در امام زاده على بن جعفرعليه السلام در شهر قم به خاك سپرده شد.
اين مرد سخت كوش پس از عمرى خدمت به ثَقلين در سال ۱۴۳۵ ق ، ۱۳۹۵ ش از دنيا رفتند، و پيكر ايشان در امام زاده على بن جعفرعليه السلام در شهر قم به خاک سپرده شد.


==    بخش چهارم ==
==    بخش چهارم ==