بنی عباس: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی غدیر
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۱: خط ۱:
== دشمنى با غدير<ref>چهارده قرن با غدير: ص ۲۲. اسرار غدير: ص ۳۱۰.</ref>==
== دشمنى با غدير<ref>چهارده قرن با غدير: ص ۲۲. اسرار غدير: ص ۳۱۰.</ref>==
پرونده سقیفه با پايان [[بنی امیه|حکومت اموی]] مختومه اعلام شد، ولى بار ديگر سر از حكومت عباسی در آورد و بار ديگر به مبارزه با [[غدیر]] پرداخت. گويا جلوه ‏هاى مختلف [[سقیفه]] به تناسب هر زمانى بايد به گونه‏ اى خودنمايى كند. پانصد سال دوران عباسيان هرگز روى خوشى به غديريان نشان ندادند و به قتل و شكنجه و زندان آنان پرداختند و امامان غدير را يكى پس از ديگرى به شهادت رساندند.
پرونده [[سقیفه]] با پايان [[بنی امیه|حکومت اموی]] مختومه اعلام شد، ولى بار ديگر سر از حكومت عباسی در آورد و بار ديگر به مبارزه با [[غدیر]] پرداخت.


اما گذر زمان در راه باريكه‏ هايى كه براى تشیع باز بود غدير را هر روز بسيار فراتر از آنچه به نظر ديگران مى‏ آمد پيش برد، و از آن سوى مرزهاى [[اسلام]] نيز عاشقانى را به خود جذب كرد و كشتى نجاتى براى جويندگان صراط مستقيم در درياى متلاطم فتنه‏ هاى سقيفه شد.
گويا جلوه ‏هاى مختلف [[سقیفه]] به تناسب هر زمانى بايد به گونه‏ اى خودنمايى كند. پانصد سال دوران عباسيان هرگز روى خوشى به غديريان نشان ندادند و به قتل و شكنجه و زندان آنان پرداختند و امامان غدير را يكى پس از ديگرى به شهادت رساندند.


اگر در روزهاى غصب [[خلافت]] فقط سه نفر از غديريان براى صاحب غدير ماندند، و در كربلا هيچ كَس! سقيفه ‏ای ها اينک برخيزند و ميلياردها غديرى در طول چهارده قرن و در سراسر جهان را ببينند. آنجا كه غاصبين خيالش را هم نمى‏ كردند!!
اما گذر زمان در راه باريكه‏ هايى كه براى تشیع باز بود غدير را هر روز بسيار فراتر از آنچه به نظر ديگران مى‏ آمد پيش برد، و از آن سوى مرزهاى [[اسلام]] نيز عاشقانى را به خود جذب كرد و كشتى نجاتى براى جويندگان [[صراط مستقیم ائمه علیهم السلام|صراط مستقیم]] در درياى متلاطم فتنه‏ هاى سقيفه شد.
 
اگر در روزهاى غصب [[خلافت]] فقط سه نفر از غديريان براى صاحب غدير ماندند، و در [[کربلا]] هيچ كَس! سقيفه ‏ای ها اينک برخيزند و ميلياردها غديرى در طول چهارده قرن و در سراسر جهان را ببينند.
 
آنجا كه غاصبين خيالش را هم نمى‏ كردند!!
== پانویس ==
== پانویس ==

نسخهٔ ‏۱۳ نوامبر ۲۰۲۲، ساعت ۱۱:۱۳

دشمنى با غدير[۱]

پرونده سقیفه با پايان حکومت اموی مختومه اعلام شد، ولى بار ديگر سر از حكومت عباسی در آورد و بار ديگر به مبارزه با غدیر پرداخت.

گويا جلوه ‏هاى مختلف سقیفه به تناسب هر زمانى بايد به گونه‏ اى خودنمايى كند. پانصد سال دوران عباسيان هرگز روى خوشى به غديريان نشان ندادند و به قتل و شكنجه و زندان آنان پرداختند و امامان غدير را يكى پس از ديگرى به شهادت رساندند.

اما گذر زمان در راه باريكه‏ هايى كه براى تشیع باز بود غدير را هر روز بسيار فراتر از آنچه به نظر ديگران مى‏ آمد پيش برد، و از آن سوى مرزهاى اسلام نيز عاشقانى را به خود جذب كرد و كشتى نجاتى براى جويندگان صراط مستقیم در درياى متلاطم فتنه‏ هاى سقيفه شد.

اگر در روزهاى غصب خلافت فقط سه نفر از غديريان براى صاحب غدير ماندند، و در کربلا هيچ كَس! سقيفه ‏ای ها اينک برخيزند و ميلياردها غديرى در طول چهارده قرن و در سراسر جهان را ببينند.

آنجا كه غاصبين خيالش را هم نمى‏ كردند!!

پانویس

  1. چهارده قرن با غدير: ص ۲۲. اسرار غدير: ص ۳۱۰.